Vujity Tvrtkót véletlenül leTrutykózta a közmédia, de ez már mindegy, mert a családja úgyis Angliába költözik

bulvár
2016 június 04., 07:23
comments 156

Nagy esély van rá, hogy a magyar emberek kedvenc riportere magyarországi karrierjének csúcspontján, sorsfordító trianoni felfedezésének debütálása után hagyja itt az országot.

Felesége, Zsolnay Gyöngyi kosárlabdázó nemrég lemondott női szakágvezetői posztjáról a Dávid Kornél Kosárlabda-akadémián, mert olyan edzői ajánlatot kapott Angliából, amit nem akar visszautasítani.

Június 30-ig érvényes szerződésem van a klubbal, de valóban igaz, megkerestek Angliából egy ajánlattal, amelyet nagy valószínűséggel el is fogadok

- mondta a Blikknek.

+ BÓNUSZ:

A közmédia Trutykónak nevezte Trvtkót egy ma reggeli hírben. A hibát azóta javították, de figyelmes olvasónk reflexeit, aki az alábbi képet küldte, nem tudták felülmúlni:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.