Novák Előd: Vona Gábor lépése inkorrekt, etikátlan

POLITIKA
2016 június 06., 13:45

Nemcsak új szavazókat kell megnyerni, hanem a régieket is meg kell őrizni – ennek jegyében készültem folytatni képviselői munkámat a tisztújítás után, illetve a Jobbik programjában a magyarság legsúlyosabb problémájaként definiált demográfia szakpolitikusaként dolgoztam volna tovább, de ezután nem tehetem, s bár teljes kiszorításomat s annak módját inkorrektnek, etikátlannak tartom, azt eskümhöz hűen elfogadom, ahogy azt korábban eddig sajnos nem tette meg más visszahívás esetén.

Többek között ezt írta ki a Facebookra Novák Előd, akinek a Jobbik parlamenti frakcióját is el kellett hagynia. A duzzogó, bukott, de dacolni nem merő szélsőjobbos azt is megpendíti, hogy mihez fog kezdeni az élvonalbeli politizálás után:

Számomra a Jobbik sokkal több, mint egy párt vagy akár mozgalom: saját gyermekemnek tekintem, ezután is. Alapvető erkölcsi kötelességemnek tartom, hogy ne hagyjam el, hanem legjobb tudásommal, erőmmel segítsem fejlődését, s erre buzdítom a rendkívül nehéz helyzetbe hozott Dúró Dórát és tagtársaimat is, még ha egyes pártvezetők szeretnék is, hogy elhagyják a pártot a kritikusok. A Jobbik első alapszervezetének alapítójaként, egyelőre még az Országos Elnökség által megválasztott választókerületi elnökként tovább folytatom munkámat a XI. kerületben, s ha ki nem zárnak, egyszerű tagként, aktivistaként szeretnék tovább dolgozni a gyermekemnek tekintett Jobbikért. Ami a magánéletemet illeti: több időm lesz családomra, egészségemre, tanulásra, s valamilyen vállalkozás indításán is gondolkodom.

Na de mégis, milyen vállalkozás? Mivel Novákról még a párttársai közül is sokan gondolták azt, hogy köze van a szélsőségesen uszító Kurucinfő weboldalhoz, most kiderülhet, hogy igazuk volt-e. Már amennyiben Novák mondjuk online médiavállakozóként tűnne föl, nevére véve a szélsőséges hecclapot. Izgatottan várjuk a bimbozó magyar kisvállakozó indulását.

Ha az olvasók között van üzleti angyal, kérjük írja meg levélben, hogy szerinte milyen típusú vállalkozás illene a dinamikus Novákhoz!


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.