Orbán Viktor 444-et olvas, amikor be akarja támadni a Jobbikot

politika
2016 június 6., 16:57
comments 275

Hétfőn a parlamentben a Volner János frissen kinevezett frakcióvezetőként egyből egy habonyos kérdéssel támadta be Orbán Viktor. A miniszterelnök a lehető legmélyebb unottsággal, papírról olvasta fel az ilyenkor használatos, kitérő válaszát, miszerint Habony Árpád neve egyetlen kormányzati intézmény vagy állami cég fizetési listáján sem lehet megtalálni, úgyhogy hagyják ezzel őt békén.

(Az más kérdés, hogy Habony állami hirdetésekkel kitömött médiacégének sikerült egy nem teljes év alatt 204 millió nettó profitot termelnie.)

Ha már nála volt a szó, Orbán megragadta a lehetőséget, hogy rögtön az első napján bekóstolja a Jobbik új frakcióvezetőjét. Először felsorolta, hogy Volner cégeinek milyen köztartozásai vannak, majd egyszerűen adócsalónak nevezte.

Majd viszontválaszában Volner János egyetemi végzettségébe kötött bele. Erdélyi Péter kollégánk még tavaly előtt írta meg , hogy Volner János az oroszországi Alapvető Tanulmányok Nemzetközi Egyetemén szerzett diplomát, ami csak annyira számít kamu egyetemnek, hogy többek között egy olyan szervezet akkreditálta, aminek vezetője egyszerre lengyel bíboros, két nemlétező városállam elnöke, ezen kívül pedig Mongólia nagy kánja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt