Orbán Viktor 444-et olvas, amikor be akarja támadni a Jobbikot

politika
2016 június 06., 16:57
comments 272

Hétfőn a parlamentben a Volner János frissen kinevezett frakcióvezetőként egyből egy habonyos kérdéssel támadta be Orbán Viktor. A miniszterelnök a lehető legmélyebb unottsággal, papírról olvasta fel az ilyenkor használatos, kitérő válaszát, miszerint Habony Árpád neve egyetlen kormányzati intézmény vagy állami cég fizetési listáján sem lehet megtalálni, úgyhogy hagyják ezzel őt békén.

(Az más kérdés, hogy Habony állami hirdetésekkel kitömött médiacégének sikerült egy nem teljes év alatt 204 millió nettó profitot termelnie.)

Ha már nála volt a szó, Orbán megragadta a lehetőséget, hogy rögtön az első napján bekóstolja a Jobbik új frakcióvezetőjét. Először felsorolta, hogy Volner cégeinek milyen köztartozásai vannak, majd egyszerűen adócsalónak nevezte.

link Forrás

Majd viszontválaszában Volner János egyetemi végzettségébe kötött bele.
, hogy Volner János az oroszországi Alapvető Tanulmányok Nemzetközi Egyetemén szerzett diplomát, ami csak annyira számít kamu egyetemnek, hogy többek között egy olyan szervezet akkreditálta, aminek vezetője egyszerre lengyel bíboros, két nemlétező városállam elnöke, ezen kívül pedig Mongólia nagy kánja.
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.