Senki sem táncol olyan érzelmesen, mint a magyar politika Billy Elliotja, a rongylábú Tállai András

sport
2016 június 06., 08:30
comments 101

Tállai András NAV-elnök-államtitkár-klubvezető egyszerre kulcsfigurája a Fidesznek, illetve a magyar sport- és hitéletnek. Utóbbinak azóta, hogy a csapata, a Mezőkövesd vasárnap egy 4-0-ás győzelemmel visszajutott az első osztályba, ő pedig egy Láthatatlan Keresztfára szegezte magát és úgy mondott ünnepi beszédet:

Tállai András, a Mezőkövesd Zsóry klub elnöke, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára beszédet mond a labdarúgó Merkantil Bank NB II, 30. (utolsó) fordulójában játszott Mezőkövesd - Dunaújváros mérkőzés után tartott ünnepségen Mezőkövesden június 5-én (Fotó: Vajda János / MTI)

Már ezen a ponton lehetett sejteni - főként a művész arcának természetellenes pirosságából - hogy a beszéd után további izgalmas események várhatók. Nem is kellett csalódnunk!

Tállai a beszéd után először még rámenős volt, hiszen, mint alant látható, minden bizonnyal a mellett ünneplő játékostól szerezte meg a nyakában lógó aranyérmet. Amikor azonban Suzy és Jolly rákezdtek a Nézését meg a járásátra, hősünk elbizonytalanodott, amit az életükben először terhes nőkre annyira jellemző pocaksimogatás mutat a legjobban:

A bájosan leányanyás pironkodás ezután is folytatódott: amikor Jolly megfordult egy pacsizásra, a dologból valami tétova kiscicamancs-mozdulat lett. Ezen a ponton legszívesebben kirántottuk volna a jelenetből Tállai Cicát és összevissza puszilgattuk volna a a kis szendét:

De Tállai nem adta fel, hiszen a fiúkkal akart ünnepelni! Előbb rugózni kezdett, de ekkor megmozdult a Legkisebb Tállai, ami újabb pocaksimogatást ért:

Hősünk ekkor megtalálta a kompromisszumos megoldást, ami úgy teszi lehetővé a bulizást, hogy a Pocaklakót sem készíti ki teljesen:

Egy ilyen érzelmes klubelnök nem is választhatott más edzőt, mint Pintér Emotion Attilát. Emlékszel, hogyan ünnepelt annak idején zokogva Győrben? Ha nem, előbb tekerd fel a hangerőt!

link Forrás

Azt hiszed, ilyen csak egyszer van egy edző életében? Hát persze, hiszen te nem vagy Emotion Attila, aki ezúttal így örült:

link Forrás

Update: itt a két meghatódás egyben.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.