Berlusconi és Gőgös Zoltán is kórházba került

Egészségügy
2016 június 07., 09:12

"Az embernek időnként venni kell egy nagy levegőt, és leállni. Tegnap óta egy kardiológia vendégszeretetét élvezem" - posztolta a Facebookra ma reggel Gőös Zoltán, az MSZP elnök-helyettese. Az Index úgy tudja, hogy a politikus a Képviselői Irodaházban lett rosszul.

Gőgös állítólag túlhajtotta magát. Ő volt az, aki népszavazást kezdeményezett az állami földek eladásának megakadályozására, és aláírásokat gyűjtött a referendumhoz.

Kedden kórházba került Silvio Berlusconi is. A 79 éves egykori olasz miniszterelnököt szívelégtelenség miatt kezelik. Ő állítólag a múlt vasárnapi önkormányzati választások miatti stresszelt.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy hétfőn a köztársasági elnökválasztás szakértőjéhez, Rubovszky Györgyhöz is mentőt kellett hívni a parlamentbe, mert szúrt a mellkasa, akkor a politikusoknak tényleg csak azt kívánhatjuk, hogy több mozgás, kevesebb stressz, egészséges étkezés, tegyék le a cigit, figyeljenek oda a súlyukra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.