Halálos baleset vétlen részese volt a szombathelyi polgármester

baleset
2016 június 7., 16:22
comments 77

Súlyos baleset történt kedden délután a 84-es főúton, a sótonyi elágazás közelében. Egy Sopron felé tartó kisáruszállító először padkára futott, majd a sofőr elvesztette az irányítást, és a jármű a szembe jövő sávban haladó Skoda elé pördült.

photo_camera Fotó: Tánczos Mihály / Nyugat.hu

A Skodában utazott Szombathely KDNP-s polgármestere is.

Puskás Tivadar a nyugat.hu tudósítójának azt mondta, hogy éppen dolgozott a hátsó ülésen, amikor meghallotta, hogy a sofőr felkiált:

„Elénk fordul!”

photo_camera Fotó: Tánczos Mihály / Nyugat.hu

Puskás szemtanúk szerint nem sérült meg a karambolban.

A polgármesteren és a sofőrön kívül az önkormányzat egyik osztályvezetője és egy negyedik utas ült az autóban. Közülük a sofőr sérült meg súlyosan, az osztályvezető a saját lábán szállt be a mentőbe.

A balesetet okozó kisáruszállító vezetőjét nem tudták újraéleszteni. (Nyugat)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt