Láttad már a görög csodagólt?

sport
2016 június 07., 15:14
comments 35


Ioannis "Giannis" Maniatis harmincéves, tapasztalt jobbhátvéd/védekező középpályás, aki az ausztrálok elleni felkészülési meccsen volt negyvenedszer válogatott és a kerek számok jegyében 60 méterről lőtte élete első válogatott gólját.

A klubjaiban 253 meccsen azért lőtt 16-ot, de ilyent tutira nem. A szenvedő alany Adam Federici, az AFC Bournemouth kapusa volt, akit Ange Postecoglou szövetségi kapitány azonnal megvédett, mondván az ilyen esetek benne vannak az általa preferált "söprögető kapusos" játékban. A görögök 2-1-re nyerték a meccset.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.