A rendőrség most írta meg, hogy munkatársaik "igazoltattak" az Erzsébet téren

Budapest
2016 június 09., 18:32
comments 86

Olvasónk küldött fotót az Erzsébet téren taxisokkal vitatkozó kopaszokról, akik februárban a Nemzeti Választási Iroda épületében akadályozták, hogy az ellenzéki Nyakó István népszavazási kezdeményezést nyújtson be. A képeken sok rendőr is látszott, ezért megkérdeztük az BRFK-t, hogy mi történik a helyszínen, és mit csinálnak ott a rendőrök. Ezt válaszolták:

"Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai az 1994. évi XXXIV. tv. 29. §-a alapján igazoltatást hajtottak végre. Előállításra, kényszerítő eszköz alkalmazására nem került sor."

Így már sokkal tisztább a kép, nem igaz?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.