Dúró Dóra folytatja

politika
2016 június 09., 07:14
comments 131

A Jobbik politikusát egy más témában tartott sajtótájékoztatója után kérdezték férjéről. Dúró Dóra elmondta, hogy büszke Novák Elődre, aki szerinte példamutatóan járt el, mindvégig az elveit követte. Dúró szerint elhamarkodott és méltánytalan döntést hozott a frakció Novákról, rossz döntés születette, de ő és férje is elfogadta azt.

MTI Fotó: Marjai János
photo_camera MTI Fotó: Marjai János

Az újságíróknak elmondta a jobbikos politikus saját jövőjéről elmondta, hogy férje és a pártelnök, Vona Gábor is arra buzdította, hogy folytassa munkáját, így mindent megtesz azért, hogy erre képes legyen. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.