Országjárást indít az LMP

POLITIKA
2016 június 10., 14:06
comments 65

Országjárást indít az LMP utcai fogadóórákkal, kitelepülésekkel, környezetvédelmi akciókkal – mondta a párt társelnöke Szekszárdon. Szél Bernadett azt mondta: a parlament fontos hely, de „a Fidesz által lebutított Országgyűlésből nem lehet választást nyerni”, ezért ősszel is folytatják az országjárást, hogy a párt többet legyen elérhető a parlamenten kívül a választópolgárok számára.

Szél Bernadett szerint az országjáráson utcai fórumokat, kitelepüléseket rendeznek, a párttal szimpatizáló civil szervezetek képviselőivel találkoznak. Nyáron három nap alatt körbebiciklizik a Balatont, és közösségi médiumokon hívják fel a figyelmet a korrupcióra, a természeti örökség tönkretételére – közölte az ellenzéki politikus.

Az LMP-sek tapasztalata az, hogy akik megismerik a párt programját, szimpatizálnak vele. Az országjárás legfontosabb előnye, hogy megerősíti: „jó úton járunk” – mondta. Ha olyan visszajelzéseket kapnak, hogy változtatni kell, „itt az idő, hogy 2018-ban még felkészültebb programmal tudjunk felhatalmazást kérni a választóktól”. „Azt látjuk, hogy az elmúlt 25 év mocsarából csak úgy lehet kikerülni, hogy hiteles politikusok kapnak felhatalmazást. Szükség van jó bérekre, munkahely-teremtési programra, az ország szuverenitását garantáló energiapolitikára” – mondta.

Hadházy Ákos, a párt antikorrupciós szakszóvivője azt mondta, az LMP minden megtesz a korrupció leküzdéséért, és azért, hogy az európai uniós pénzeket úgy költsük el, hogy abból haszna legyen az országnak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.