18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Álmomban két orgazmus voltam, és egymással játszottam

SZEX
2016 június 11., 18:31

Azoknak, akik még nem hallottak róla:
Képzeljétek, vannak nők, akik mindenfajta fizikai ingerlés nélkül képesek orgazmust tudnak átélni alvás közben!!
A sokkoló felfedezés híre annyira sokakat megmozgatott augusztusban, hogy nem is kellett sokáig várni: végre hivatalosan is bebizonyították, hogy a hír igaz.

Sokáig kellett tehát várni, és tudományos cikkekre volt szükség ahhoz, hogy a nagyvilág a spriccelős orgazmus után az éjjeli élvezésről is elhiggye, a nők hitelesen számolnak be szexuális tapasztalataikról.
Minden bizonnyal nők milliói könnyebbülhettek meg, hogy nem csak kitalálták, álmodták, vagy hazudták maguknak hogy álmukban orgazmusuk volt.
Természetesen a nők sokfélék, és sokféle módon élik meg és át szexális élményeiket is, nem mindenki, és nem egyforma gyakorisággal és/vagy intenzitással tapasztal hasonló álmokat.

Ezek gyakorisága a terhesség alatt szignifinkánsan megnőhet, és míg a férfiaknál az éjjeli spontán magömlés inkább a kamaszkorra jellemző, addig a nőknél jóval később jelentkezik gyakrabban az éjjeli élvezet.

Huszonévesen kezdődik

Hogy miért? A kutatók szerint a fő ok az, hogy akármennyi idősen is kezdenek nemi életet élni, a nők java része csak bőven húszon túl jut el oda, hogy kellőképpen ismerje a testét és felszabadultan élvezhesse a szexet.

Ezért is lett - még általunk is megjósoltan - óriási kudarc a női viagra. A nők jelentős részénél a vágy és az orgazmuskészség is “fejben dől el”, és ehhez nem feltétlenül egy tabletta beszedésén vezet az út.

Azt is érdemes lenne észrevenni, hogy a nők is szeretik és élvezik a szexet, csak arra tanítottuk őket, hogy ne megéljék (és elmeséljék), hanem elnyomják a vágyaikat, bizonytalanok legyenek a testük működése és kinézete kapcsán.
Ideje már, hogy a női szexualitásra és orgazmusra ne izgalmas és titokzatos rejtélyes és feltárandó kutatási területként tekintsünk, mert nem az.
Kezdhetnénk azzal, hogy meghallgatjuk és elhisszük az első kézből kapott információkat, milyen is a női orgazmus. Így férfiak és nők egyaránt jobban megismerjük, megértjük azt. Élvezetes lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.