18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Hadszíntérré változott Marseille

sport
2016 június 11., 15:07
comments 296

Az elmúlt órában ismét nagyon heves összecsapások zajlottak Marseille-ben. Hivatalos információk egyelőre kevéssé vannak, de szurkolói fórumokon az a hír járja, hogy az oroszok szervezetten támadtak rá az angol szurkolókra. Az angolok már kora délután óta folyamatosan harcoltak a francia rendőrséggel, több súlyos sérülés és letartóztatások is voltak.

Ez már a harmadik nap sorozatban, hogy brit ultrák balhéznak a francia városban.

Ilyen felvételek érkeznek Marseille kikötőjéből:

A környéket teljesen ellepte a könnygázköd, a napok óta zajló összecsapások miatt már nem lehet úgy mozogni, hogy az ember szeme ne kezdjen el időnként könnyezni, mesélik helyszínen dolgozó újságírók.
Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.