Nem kurvázta le a románokat, Tiffán Zsolt szerint feltörték a Facebook-oldalát

POLITIKA
2016 június 11., 07:27
comments 370

"Valaki olyan posztokat helyezett el a nevében, amikkel nem tud azonosulni," írja Tiffán Zsolt a Facebookon. Nem először törik fel a profilját, állítja a fideszes politikus, aki amúgy nézte a francia-román meccset és szerinte nagyon jó volt.

Figyelemre méltó, hogy az illetéktelen profilhasználó vette a fáradságot, és elsajátította a Tiffán által használt stíluselemet. Mint például a három ... .Tiffán profilján péntek este jelent meg két poszt, amiben az Európa-bajnokság nyitómérkőzésének közvetítését kéri számon az MTVA-tól az írója, többek közt ezekkel a kérdésekkel:

„Tán jólesik a tisztelt szerkesztő uraknak,vagy hölgyeknek valamelyik himnusz? Euópa kurvái,vagy Európa zsúrpubibai kellenek ide?"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt