Örökre eltiltották az úszástól az erőszakolót

Külföld
2016 június 11., 09:12
comments 150

Hatalmas médiafigyelem övezte a tehetséges úszónak tartott, olimpiai csapattagságra esélyes húszéves  Brock Allen Turner ügyét. A sportolót még tavaly januárban kapta rajta két végzős egyetemista, miközben egy magatehetetlen lánnyal közösült. Turnert a héten az esküdtszék három vádpontban is bűnösnek találta, akár 14 évet is kaphatott volna, a bíró végül 6 hónap börtönt ítélt. Az USA Swimming szombaton úgy fogalmazott közleményében, hogy a szervezet szigorúan lép fel minden szexuális visszaéléssel szemben, csak a zéró tolerancia elfogadható, ezért Turnert egész életére eltiltják. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.