VV Aurelio: A drogozás vége a teljes anyagi csőd

bulvár
2016 június 11., 05:04
comments 57

A hetekben jogerősen is elítélte a Bajai Járásbíróság a ValóVilág 6-ban csillogó Aureliót, akinél még tavaly novemberben találtak 38 gramm fehér port miközben igazoltatták az 51-es főúton, Baja és Érsekcsanád között. Aurelio mindvégig együttműködött a hatóságokkal, beismerő vallomást is tett, így végül

egy év két hónapot kapott, felfüggesztve.

A Borsnak elmondta, hogy

„megkönnyebbültem, mert nem vagyok börtön­töltelék. Megbántam, amit tettem, nagyon sajnálom. A következő években a drog ellen kampányolok, újra járom majd a szórakozóhelyeket, és elmondom a ta­pasztalataimat. A vége ugyanis teljes anyagi csőd.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.