Meg akarta ölni magát egy nyolcadikos lány, mert az iskolában egy meztelen fotóval zaklatták

bűnügy
2016 június 13., 03:28
comments 234

A kelet-magyarországi lányt az osztálytársai azzal zaklatták, hogy a köztük keringő egyik pornókép őt ábrázolja, pedig az internetről letöltött fotó csak hasonlított rá. A 14 éves Viktória a Blikknek azt mondta,

a pletyka miatt annyira szégyellte magát, hogy nem látott más kiutat, és csütörtök reggel gyógyszereket vett be, majd elment otthonról, és egy búzásban felvágta az ereit.

Előtte még hagyott egy búcsúlevelet az őt nevelő nagymamájának, aki azonnal szólt a rendőröknek. A nyolcadikos lány után induló kutyások még időben megtalálták, és azonnal kórházba vitték.

Viktória a lapnak beszélt arról is, igaz, néha küldtek egymásnak képeket azzal a fiúval, akibe szerelmes volt, de megegyeztek, hogy ezeket rögtön törlik. Azonban miután nem akart lefeküdni a fiúval, az mutatott egy meztelen képet az egyik haverjának, amiről azt állította, hogy Viktória szerepel rajta. Ettől kezdve aztán elterjedt az egész osztályban, a lány pedig hiába magyarázkodott, csak tovább zaklatták. Most attól fél, hogy az öngyilkossági kísérlet miatt intézetbe fogják vinni.

A lap úgy tudja, hogy a rendőrség lefoglalta a fiú számítógépét és telefonját is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.