Meghalt egy olasz sportoló wingsuitozás közben a Mont Blancon

Külföld
2016 június 13., 09:49

A 33 éves férfi holttestére a mentőalakulatok 2000 méteres magasságban találtak rá a francia Alpokban, miután wingsuittal, vagyis szárnyas ruhában próbált meg leugrani a hegyről. Az olasz extrémsportoló még múlt héten tűnt el.Fotó: Xinhua/Long Hongtao

Az áldozatot nem azonosították, de annyit lehet tudni, hogy a Aiguille du Midi hegycsúcsról ugorhatott le még múlt hét szerdán. Annak ellenére, hogy az ugrást előzetesen bejelentette a rendőrségen, senkinek sem tűnt fel, hogy nem tért vissza, mivel egyedül ugrott. Később a barátaitól szerezték be az információkat, hogy hol érdemes keresni. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.