Keseregnek az osztrák lapok a magyar meccs miatt: „A tündérmese rémálommá vált”

Iszonyúan csalódottak az osztrák lapok a magyarok elleni vereség miatt. A sikeres selejtezők után az osztrákok ugyanis – hozzánk hasonlóan- úgy érzeték, sok évnyi sikertelenség után ezen az EB-n végre valóra vált a régi álmuk. Több ezer osztrák szurkoló utazott Bordeaux-ba, hogy lássák a csodát, aztán történt, ami történt.

Die Presse: „A tündérmese rémálommá vált"

A meccsről a Die Presse keserűen jegyezte meg, hogy a nagy egyéni teljesítmények elmaradtak, a magyar csapat elszántsága pedig sokkal nagyobb volt, mint az övék. Szalai 62. percben belőtt góljáról megjegyezték, hogy az amúgy is rossz irányba tartó meccsen ekkor ütött be teljesen a balszerencse.

Kronen Zeitung: „0:2! Magyarország sokkolta Ausztriát az EB kezdetén”

A Kronen Zeitungkeserű vereségként” értékelte a meccset, szerintük Magyarország a 0:2-es eredménynel sokkolta Ausztriát.

„Micsoda egy szerencsétlen indulás a 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokságon. Ráadásul éppen az »ősellenség« Magyarországtól kellett Marcel Koller selejtezőn remekelő csapatának keserű vereséget elszenvednie”

- jegyezték meg.

Der Standard: „Kapitálisan rossz kezdés a magyarok elszántsága ellen”

A Der Standard ennél valamivel visszafogottabb volt. Szerintük csak annyiról van szó, hogy az osztrák csapat még nem találta meg a formáját.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.