Csatak részegen ezer dolláros borravalót adott, majd másnap visszament visszakérni

A Thailicious egy thai étterem Edgewater városában, Coloradóban. Az Egyesült Államokba öt évvel ezelőtt költöző házaspár nyitotta, azóta is ők vezetik a helyet. Népszerű hely, elmondásuk szerint szeretik a vendégek, de azért olyan eddig nem fordult elő, mint múlt héten: az egyik vendég 1088 dolláros borravalót adott a vacsora végén.

Az éttermet vezető Surachai Surabotsopon meglepetten vette észre ezt, amikor egyik pincére összesen ennyi pénzt talált a tokban, amiben a számlát vitték ki. A szokás a helyen az, hogy a borravalót szétdobják a pincérek között, úgyhogy érthető okból mindenki nagyon boldog volt.

De az öröm csak másnapig tartott, amikor megjelent a férfi az étteremben és közölte, hogy tévedés történt, nagyon részeg volt és igazán sajnálja. Azt hitte, hogy egydollárosokat dobál bele a tokba, a százasokról fogalma sem volt.

Végül az üzletvezető visszaadta a pénzét, a férfi pedig a hatvan dolláros vacsoráért egy százdolláros bankjeggyel fizetett. Ennyi, komoly tanulság nincs. (DenverPost)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.