A fideszes polgármester a bírói tiltás ellenére vágatta ki a ráckevei óvoda védett platánfáit

POLITIKA
2016 június 16., 14:05
comments 214

Szadai József ráckevei fideszes polgármester azért vágatta ki a helyi óvoda védett platánfáit, hogy a helyükre egy új épületszárnyat húzzanak fel, pedig bírói tiltás volt ellene – írta meg a Hír Tv, ami szerint a 40 éves fák kivágása ellen a kiérkező járőrök sem tettek semmit. Czerny Róbert ügyvéd, aki perli az önkormányzatot, azt mondta, az intézmény bővítését környezetvédelmi rombolás nélkül is meg lehetne oldani. Szerinte a városnak kártérítést kellene fizetnie, a bíróságnak pedig akár az óvodabővítést is le kellene állítania. A polgármester nem nyilatkozott a Hír Tv-nek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.