Elképesztő magyar siker: Guzmics Richárd volt a leggyorsabb az Eb első fordulójában

futball
2016 június 16., 07:01

Ha a 2-0 nem lenne elég, itt egy újabb csodás magyar részsiker: az Eb első fordulójában Guzmics Richárd volt a leggyorsabb futballista, pontosabban ő érte el a legnagyobb végsebességet az egész mezőnyben, hiszen egy alkalommal

31,6 kilométer per órás végsebességet ért el az osztrákok ellen,

amivel az UEFA szakírója szerint ő volt a leggyorsabb az egész mezőnyből.

Az UEFA hivatalos oldala kerekítve adja meg az adatokat, ezek alapján Guzmics 32 km/h-s végsebességgel holtversenyben áll az izlandi Kolbein Sigthórsonnal.

A 31,6 km/h-s végsebességhez tartozó fordulatszámot és forgatónyomatékot sajnos nem közölték, de így is szép teljesítmény, gratulálunk!

(Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.