Mostantól megtervezheted a saját Fenderedet

zene
2016 június 16., 08:06
comments 26

A nagy cégek közül talán a Nike volt az első, ami megengedte a vásárlóinak, hogy saját maguk tervezzék meg a cipőjüket, és a Nike ID máig működik, meglehetős sikerrel. Most beszállt a bizniszbe a Fender is, ami a Custom Shopban eddig is gyártott ugyan személyre szabott gitárokat, de csak egyéni megrendelésre, aranyáron.

A most indult Mod Shopban viszont kattintgatásos módszerrel tervezhet mindenki magának saját Fendert az elérhető alaketrészekből. Négy alapmodell közül lehet választani - Telecaster, Stratocaster, Precision Bass és Jazz Bass - , és a gitárok szinte minden alkatrésze testre szabható a hídtól a nyakig, a színről nem is beszélve. Az árak 2000 dollárnál kezdődnek.

A Mod Shop Magyarországról szokás szerint nem működik, a hivatalos link átugrat az unalmas nemzetközi Fender-szájtra:

link Forrás

De alternatív módszerekkel, például
megtekinthető a Mod Shop, és azok a gitárok, amiket az eddigi kedves moddolók terveztek maguknak. Hát mit mondjak, ezeknél csak jobbat lehet:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.