Vajna Tímea 5 napon belül lenyúlta Kate Middleton félmilliós kalapját

divat
2016 június 17., 07:47
comments 271

Talán emlékszel gyerekkorodból, hogy a nyári uborkaszezon Híradóiban évről évre volt egy kis színes beszámoló arról, hogy milyen bizarr, hiperdrága kalapokban jelennek meg a brit arisztokrácia nőtagjai a legendás ascoti lóversenyen. Újabb magyar diadal az osztrákok legyőzése után, hogy ma már az orbanokrácia tagjai is felveszik a versenyt a britekkel. De legalábbis képesek az ő ruhadarabjaikban parádézni pár nappal később.

Vajna Tímea a facebookján számolt be arról, hogy idén ő is ott volt a csütörtökön megtartott híres derbyn, amiről olyan képriportban számolt be, amin csak az ő feje látszik.

Lelkesen kommentelő rajongói kapásból Kate Middletonhoz hasonlították. Egyikük úgy emlékezett, hogy mintha konkrétan olyan kalapban látta volna Middletont, mint amilyent Vajnáné visel. Mutatom:

Utánanéztem, és egy június 11.-én megrendezett, Trooping the Colour nevű katonai parádén Kate Middleton tényleg egy Vajnánééra kísértetiesen emlékeztető kalapban kocsikázott Camilla Parker Bowles oldalán:

A Hello magazin divattudósítója szerint utánafordultak a fejek, ahogy lélegzetelállító, Philip Treacy gyártmányú rózsaszín kalapjában elhaladt a nézők előtt.

Magyarország már jó európai középcsapat - biztattam magam, aztán egy ajándékra vadászó férj szerepében levelet írtam az árait természetesen nem jelölő Philip Treacy diszkrét weboldalának. Tíz perc múlva meg is érkezett az udvarias válaszlevél, ami megerősítette a mailemben megfogalmazott gyanút, miszerint Middleton tényleg a Philip Treacy OC 147-es modelljét viselte a parádén.

Jutta arról is tájékoztatott, hogy az ufó-ihletésű, asszimetrikusan viselendő darab 1125 fontba (450 ezer forint) plusz postaköltség kerül.

Ezek után csak egy kérdés marad: mit lép erre Rogán Cecília?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.