Már HÉTFŐN olvashatjuk Rogán Antal halaszthatatlan Bild-interjúját

POLITIKA
2016 június 18., 11:50
comments 104
photo_camera Marcus Söber és Rogán Antal a Miniszterelnöki Kabinetiroda által megküldött fotón.

Soha nem látott gyorsasággal reagált délelőtti cikkünkre a Miniszterelnöki Kabinetiroda, amiben azon lamentáltunk, vajon mikor jelenik meg Rogán Antal miniszter interjúja a Bildben, ami miatt az egykori V. kerületi polgármester nem tudott megjelenni a Portik Tamással való szembesítése során.

A minisztérium a levélben megismételte, hogy Rogán hivatalos programon vett részt pénteken Münchenben, ahol előbb háttérbeszélgetést folytatott a német sajtó munkatársaival, majd interjút adott a Bildnek. Az is kiderült, hogy az interjú a tervek szerint már hétfőn megjelenik a német bulvárlapban.

Ezen túl Rogán szakított időt arra is, hogy Nürnbergben találkozzon Marcus Söder bajor pénzügyi és területfejlesztési miniszterrel, amiről a minisztérium által elküldött fenti kép tanúskodik.

Marcus Söder aznapi hivatalos programjai között sajnos nem találtuk meg a Rogánnal folytatott megbeszélést, de ez persze nem zárja ki, hogy fontos témákról beszélgettek a miniszterek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt