Már HÉTFŐN olvashatjuk Rogán Antal halaszthatatlan Bild-interjúját

POLITIKA
2016 június 18., 11:50
comments 103
photo_camera Marcus Söber és Rogán Antal a Miniszterelnöki Kabinetiroda által megküldött fotón.

Soha nem látott gyorsasággal reagált délelőtti cikkünkre a Miniszterelnöki Kabinetiroda, amiben azon lamentáltunk, vajon mikor jelenik meg Rogán Antal miniszter interjúja a Bildben, ami miatt az egykori V. kerületi polgármester nem tudott megjelenni a Portik Tamással való szembesítése során.

A minisztérium a levélben megismételte, hogy Rogán hivatalos programon vett részt pénteken Münchenben, ahol előbb háttérbeszélgetést folytatott a német sajtó munkatársaival, majd interjút adott a Bildnek. Az is kiderült, hogy az interjú a tervek szerint már hétfőn megjelenik a német bulvárlapban.

Ezen túl Rogán szakított időt arra is, hogy Nürnbergben találkozzon Marcus Söder bajor pénzügyi és területfejlesztési miniszterrel, amiről a minisztérium által elküldött fenti kép tanúskodik.

Marcus Söder aznapi hivatalos programjai között sajnos nem találtuk meg a Rogánnal folytatott megbeszélést, de ez persze nem zárja ki, hogy fontos témákról beszélgettek a miniszterek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.