Egy ország várja tűkön ülve Rogán Antal halaszthatatlan Bild-interjúját

2016 június 18., szombat 7:44
268

„Háttérbeszélgetést folytat a német sajtó munkatársaival Münchenben, illetve interjút ad a Bild napilapnak”

- írta pénteki válaszában a 444-nek a Miniszterelnöki Kabinetiroda, amikor arról kérdeztük, miért nem vett részt Rogán Antal miniszter azon a szembesítésen, ahol Portik Tamás többek között arról mesélt, hogyan vitt tízmillió forintnyi eurót az egykori belvárosi polgármesternek.

Sűrű hetei vannak Rogánnak, aki a magyar-osztrák meccsre is épp hogy el tudott szakadni a munkájától, viszont válasza szerint sem az izlandi–magyar, sem a portugál–magyar meccsen nem fog tudni helyszínen szurkolni, mert más előre egyeztetett, külföldi programja lesz. Rogán nem osztott meg részleteket arról, hogy hol lesz jövő szerdán, amikor Magyarország-Portugália mérkőzést rendeznek Lyonban.

"A Bild müncheni szerkesztőségében tudósítónk érdeklődésére elmondták: nem tudnak arról, hogy Rogán Antal ma interjút adna, és arról sem, hogy háttérbeszélgetést folytatna német újságírókkal" - írta mindenesetre a Magyar Nemzet, igaz a központi (berlini) szerkesztőségnek küldött írásos megkeresésükre egyelőre nem érkezett válasz.

Az mindenesetre biztos, hogy Rogán - aki lelkesen végigtapsolta az osztrákok elleni győzelmet Bordeaux-ban - elég rosszul mutatna ismételten a VIP-páholyban a miniszterelnök mellett, egy nappal azután, hogy egy (többek között) gyilkosságért elítélt, a magyar alvilág krémjéhez tartozó bűnöző beszélt nyíltan arról, miként üzletelt a kormányfő egyik legfőbb bizalmasával még néhány évvel ezelőtt is. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt