Több százan piknikeznek a lezárt Szabadság hídon

Budapest
2016 június 20., 18:01
comments 471

Megtelt piknikezőkkel a Szabadság híd hétfőn kora este, jelentette a helyszínről Tbg kolléga. A kitelepülést az I bike Budapest hirdette meg Facebookon, és több mint kétezren jelezték, hogy ott lesznek. A lezárt hídon vannak, akik pokrócon piknikeznek, mások dobozgitáron Manu Chaót nyomnak, de még grillezők is akadnak. Tarlós István főpolgármester még pénteken mondta a Hír TV Reggeli Járat című műsorában, hogy

„mi organizációs okok miatt zárjuk le a Szabadság hídat, nem ad hoc liberális karneválok miatt, mint annak idején hetente a Lánchidat Gy. Németh Erzsébet és tettestársai.”

Plankó kolléga még szombaton lelkesedett egy nagyot a lezárt hídért, ami most a legjobb a dolog, ami városban történhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.