24 órás élő adásban lehet körbeutazni Izlandot

zene
2016 június 21., 17:36
comments 69

Az izlandi posztrock zenekar, a Sigur Rós (akik fellépnek idén végre a Szigeten is!) ismét egy sajátos módját választották új dalaik bemutatásának: 24 órás élő adásban slow tévéként közvetítik az izlandi 1-es utat, a képhez megfelelő zenét pedig egy algoritmus társítja.

link Forrás

A közvetítés mi időnk szerint délben indult és holnap délig fog tartani, remek kikapcsolódási lehetőség is akár erre az estére. Lehet, hogy ezt elszámoltuk és még ma este megérkeznek, de ebben az esetben a videót később is vissza lehet teljes egészében nézni.

A műsort élőben adja a helyi tévé, a nemzetközi rajongóknak pedig marad a zenekar Youtube-csatornája. Az 1-es út a világ egyik legszebb útvonalainak egyike, 1332 kilométeren keresztül kerüli meg a szigetet, hegyek, tengerpart, óriás rétek, jégtakaró, gleccserek és gejzírek keresztezésével.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.