Magyar Nemzet: Orbán és Rogán is szerepel a Spédernél lefoglalt hangfelvételeken

POLITIKA
2016 június 21., 11:07

Spéder Zoltán Orbán Viktor miniszterelnökkel és Rogán Antallal folytatott beszélgetéseinek hangfelvételeit is lefoglalta a rendőrség az FHB igazgatósági elnökének villájában tartott házkutatás során a rendőrség, írja a Magyar Nemzet "a nyomozás menetét jól ismerő, megbízható" forrására hivatkozva. Arról, hogy Spéder villájában hangfelvételeket foglaltak le, szintén a Magyar Nemzet számolt be még hétfőn, ugyancsak megbízható, a nyomozást ismerő forrásra hivatkozva.

A rendőrség nem kommentálta a lap értesüléseit. "Az ügyben a nyomozás folyamatban van, annak részleteiről - a korábban adott tájékoztatáson túlmenően - a nyomozóhatóság nem kíván bővebb felvilágosítást adni" - írták kérdésükre.

Spéder Zoltán otthonában és egyes érdekeltségeinél azután tartottak házkutatást, hogy a rendőrség - ismeretlen tettes ellen - csalás és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.