Spéder fideszes politikusokkal folytatott beszélgetéseinek hangfelvételét is lefoglalta a rendőrség

A Magyar Nemzet úgy tudja, méghozzá megbízható forrásból, hogy a Spéder Zoltán érdekeltségeiben tartott házkutatások során vezető fideszes politikusokkal folytatott beszélgetésekről készült hangfelvételeket is lefoglalt a rendőrség.

A Nemzeti Nyomozó Iroda június 8-án tartott házkutatásokat az FHB-ban, a Postán, illetve – nyolc órán keresztül – Spéder saját, Óra utcai villájában. Ekkor akadtak a hangfelvételekre.

A rendőrség csalás gyanújával nyomoz – érdekes, hogy nem hűtlen kezelés gyanújával, ami a tényeket ismerve kézenfekvőbb lenne –, de június elejére az állam további öklei, így az adóhivatal, a pénzügyi felügyelet, a törvénygyár és a Habony Árpád ellenőrzése alatti médiagépezet is tökéletes szinkronban kezdte ütni a bankárt. Akit a jelek szerint miután felfújt a fideszes kormány, most ki akar pukkasztani, igaz, hogy pontosan hogyan, azt még mindig nem látjuk.

Hogy melyik vezető fideszes politikusról van szó, az nem derült még ki (persze mindenki tudja, hogy fideszes vezetőből igazából csak egyetlen egy van az országban), ahogy az sem, hogy van-e a felvételeken bármiféle bárkire nézve is terhelő adat.

(Magyar Nemzet)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.