Spéder fideszes politikusokkal folytatott beszélgetéseinek hangfelvételét is lefoglalta a rendőrség

gazdaság
2016 június 20., 14:27
comments 159

A Magyar Nemzet úgy tudja, méghozzá megbízható forrásból, hogy a Spéder Zoltán érdekeltségeiben tartott házkutatások során vezető fideszes politikusokkal folytatott beszélgetésekről készült hangfelvételeket is lefoglalt a rendőrség.

A Nemzeti Nyomozó Iroda június 8-án tartott házkutatásokat az FHB-ban, a Postán, illetve – nyolc órán keresztül – Spéder saját, Óra utcai villájában. Ekkor akadtak a hangfelvételekre.

A rendőrség csalás gyanújával nyomoz – érdekes, hogy nem hűtlen kezelés gyanújával, ami a tényeket ismerve kézenfekvőbb lenne –, de június elejére az állam további öklei, így az adóhivatal, a pénzügyi felügyelet, a törvénygyár és a Habony Árpád ellenőrzése alatti médiagépezet is tökéletes szinkronban kezdte ütni a bankárt. Akit a jelek szerint miután felfújt a fideszes kormány, most ki akar pukkasztani, igaz, hogy pontosan hogyan, azt még mindig nem látjuk.

Hogy melyik vezető fideszes politikusról van szó, az nem derült még ki (persze mindenki tudja, hogy fideszes vezetőből igazából csak egyetlen egy van az országban), ahogy az sem, hogy van-e a felvételeken bármiféle bárkire nézve is terhelő adat.

(Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.