David Beckham nemet mond a Brexitre

külföld
2016 június 21., 11:22
Fotó: <a href="https://twitter.com/DavidBeckhamWeb/status/525921888518676480" target="_blank">David Beckham / Twitter</a>
photo_camera Fotó: David Beckham / Twitter

A világ egyik legismertebb sportolója, David Beckham két nappal a népszavazás előtt döntött, és nemet mond a Brexitre.A Manchester United egykori klasszisa Instagram-profilján jelentette be döntését kedd délelőtt. Ez nem egyszerű bulvárhír, amit mutat az is, hogy a Brexit-parával kelő és fekvő David Cameron miniszterelnök szinte azonnal, Twitter-posztban üdvözölte az egykori jobbszélső coming out-ját.

link Forrás
Beckham egy Eric Cantonával közös, ősrégi kép alá írt szöveggel jelezte, hogy a határok nélküli Európa híve. Azt írta, hogy egy olyan vibráló világban élünk, amiben egymásra vagyunk utalva, csak közösen tudjuk megoldani gondjainkat, és ezáltal élhető világot teremteni gyermekeink számára.

"Ezért én a maradásra szavazok."

Beckham azt is írja, hogy amíg Madridban, Milánóban és Párizsban futballozott, családjával együtt otthon érezte magát, és örültek a lehetőségnek, hogy megismerhették más európai országok embereit és kultúráját.

Külön üdvözölte ismert külföldi csapattársait, mint a francia Cantonát, a dán Peter Schmeichelt és az ír Roy Keanet, akik nélkül a kilencvenes évek Manchestere sose érte volna el legendás sikereit. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.