Mackónadrágban vizsgáznak a diákok a Szolnoki Főiskolán

DIVAT
2016 június 22., 12:06
comments 178

Egy csomó képet adott ki az MTI a Szolnoki Főiskolából, ahová ma mindenki szürke mackónadrágban ment a magyar válogatott kapusa, Király Gábor tiszteletére.

Ma egyébként a fél világ szürke mackónadrágban ment dolgozni.

Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat egy szintén ilyen nadrágot viselõ hallgatót a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban...MTI Fotó: Bugány János
photo_camera Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat egy szintén ilyen nadrágot viselõ hallgatót a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban...MTI Fotó: Bugány János
photo_camera MTI Fotó: Bugány János
MTI Fotó: Bugány János
photo_camera MTI Fotó: Bugány János

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.