A Tények szerint Kiss László a szabadulása után is molesztált legalább egy lányt

2016 június 24., péntek 18:45
183

Pénteken a TV2 híradójában bemutattak egy nőt, Hámori Magdolnát, aki azzal vádolta Kiss Lászlót, a magyar úszóválogatott korábbi szövetségi kapitányát, hogy meg akarta erőszakolni. A cxsaládjával ma már Olaszországban élő Hámori Kiss László tanítványa volt a Spartacusnál, majd gyerekeket oktatott az egyesület úszóóvodájában.

Állítása szerint a hetvenes évek elején történt, hogy Kiss felment hozzá, az uszoda egyik emeleti termébe, bezárta az ajtót, és kergetni kezdte. Hámori szerint

Kiss annyira fel volt ajzva, hogy folyt róla a víz, csak az érdekelte, hogy megerőszakolja valahogy a nőt.

Hámori és Kiss fogócskába kezdtek a teremben álló asztal körül. A lány megfenyegette Kisst, hogy ha csak egy ujjal is hozzáér, lekiabál az uszoda felújításán dolgozó munkásoknak, de Kiss csak nevetett ezen, tudta, hogy a kopácsolás miatt a munkások úgysem hallanák a sikítást.

A nő végül azzal fenyegette meg Kisst, hogy a rendőrséghez fordul, erre pedig az úszó, akit ekkor már el is ítéltek nemi erőszakért, kiment a szobából.

Hámori elmondása szerint évtizedekig magában tartotta a történteket, most az bátorította fel, hogy Kiss egyik áldozata már kamerák elé állt.

Hámori ügye viszont ezért más, mert az eddigi hírek szerint miután Kisst a hatvanas évek elején elítélték nemi erőszak miatt, az úszó jó útra tért, és soha többé nem colt ilyen ügye.

Hámori története azonban már Kiss szabadulása utánról való, így ha igaz, amit a nő állít, akkor az azt jelenti, hogy Kisst a börtön sem térítette észhez. (via Blikk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt