Akinek lesz egy kis szabadideje, látogasson el Mészáros Lőrinc panziójába

POLITIKA
2016 június 24., 05:03
comments 22

Mészáros Gasztro Kft. néven alapított új céget a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester fő érdekeltsége, a Mészáros és Mészáros Kft. - írja a Világgazdaság. A lap szerint a felcsúti sikerember új cégét június közepén jegyezték be. A felcsúti székhelyen kívül 3-3 olyan telephely és fióktelep tartozik a céghez, amelyeknek egy része már most alkalmas vendéglátásra. Van köztük helyi védettséget élvező épület, kastélyparkdarab, de az M1-es sztráda mellett fekvő, felszámolásból megvett panzió is.Az egyik telephely nem más, mint a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány székhelye, a másik a felcsúti vasútállomás épülete, de még van egy fióktelep az alcsútdobozi Habsburg-kastély parkjának területén is. Óbarokon, az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalán pedig Mészáros büfécégéhez tartozik egy felszámolásból megvett étterem és panzióépület, a Szekér Csárda.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.