Hazard a remeklő Királyt dicsérte

futball
2016 június 27., 05:57
comments 71

A magyar-belga meccs legjobbja, Eden Hazard arról beszélt az UEFA honlapján, hogy nagyszerű meccsen megérdemelt győzelmet arattak. Mint mondta, rengeteg helyzetet alakítottak ki, több gólt is szerezhettek volna, de Király remekül védett. És gratulált a magyaroknak, mert nagyot küzdöttek.

Thibaut Courtois, a belgák kapusa is kiemelte Királyt. Szerinte már az első félidőben el kellett volna dönteniük a továbbjutást, de Király óriás bravúrokat mutatott be. Courtois úgy vélte, azért is játszhattak ilyen jól, mert a korábbi ellenfeleikkel szemben (olaszok, írek, svédek) a magyarok nyitottabban védekeztek, így volt elég terük ahhoz, hogy átfussanak rajtunk.

Hogy mi okozhatta a súlyos vereséget, arra itt egy elég beszédes ábra, a belgák rengetek passzoltak a magyar térfélen, különösen Hazard és de Bruyne volt elemében.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.