Jamie Oliver a Brexitet még eltűri, de Boris Johnsonnál meghúzza a határt

külföld
2016 június 27., 08:28

Az ismert brit tévészakács, az épp a festői Szardínia partjainál hajózgató Jamie Oliver is megnyilvánult Brexit-ügyben.

link Forrás

Az írja Instagramon, hogy a hajós forgatás végén élvezte a napnyugta látványát, de a hajó végében lévő EU-s zászló szomorúsággal töltötte el. De ő hajlandó elfogadni a nép döntését. Azt viszont nem, hogy a volt londoni polgármester, Boris Johnson legyen a miniszterelnök: ő itt húzza meg a határt. Ha Boris lesz a miniszterelnök, akkor megtörik a bizalma a brit népben. Végül egy #TakarodjBoris hashtaggal nyomatékosította mondanivalóját, miután felszólítja a briteket, lépjenek fel maguk, szerveződjenek, hogy hallassák hangjukat, és "osszák szarrá" az ő bejegyzését.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.