Molnár Gyula MSZP-elnök már meg is küzdött az első nehézséggel

POLITIKA
2016 június 27., 10:48
comments 59

Rendkívül fontos kérdésnek járt utána az Index: a Molnár Gyulával súlyosbított Magyar Szocialista Párt frissen megválasztott elnöke mégis hova menjen be dolgozni az első munkanapján?

Fotó: Molnár Gyula / Facebook
photo_camera Fotó: Molnár Gyula / Facebook

Mint az kiderült, mivel az MSZP-nek tavaly óta nincs pártszékháza, a Képviselői Irodaházban pedig nem tudja átvenni Tóbiás József leköszönő elnök irodáját, hiszen Molnár nem képviselő, ezért átmenetileg a XI. kerületi MSZP-irodában, a Mérnök utcában dolgozik, ide hívta össze az első elnökségi ülést is szerdára. Molnár Gyula akkor fog végleges döntést hozni arról, hol lesz az elnök és a pártvezetés székhelye, ha áttekintette a párt pénzügyi helyzetét és lehetőségeit – írja a lap.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.