Szabó Rebekát is eltávolították a rendőrök a Közlekedési Múzeumtól

POLITIKA
2016 június 28., 11:38

Zajlik tovább a ligetvédők eltávolítása a Közlekedési Múzeum épületétől. Kedd délután a Liget-projekt műszaki igazgatója, Sági Attila bejelentette, megindítják a birtokvédelmi eljárást a helyszínen tiltakozó aktivistákkal szemben, a rendőrök pedig elkezdték kiemelni őket.

Előbb az épület elé ülő, majd a lépcsőn lévő tiltakozókat is elkezdték kivinni. A tiltakozók között volt Szabó Rebeka, a PM egykori országgyűlési képviselője, Zugló alpolgármestere, őt is kikísérték. A teret azóta kiürítették, jelentette helyszíni tudósítónk, már csak a magukat odaláncoló aktivisták maradtak ott.

A Ligetben kedden történtekről itt írtunk részletesebben.

photo_camera Fotók: Botos Tamás/444
Moldován László ülve tiltakozik a Ligetben

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.