Ki mondta: maffiózó vagy vezető magyar politikus?

FILM
2016 június 30., 16:11
comments 191

Az egy dolog, hogy talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy egyes híres magyar írók külsőre mutattak rokon vonásokat a maffiózókkal. Az viszont már sokkal furcsább, amikor hivatalban lévő vezető magyar politikusok olyan mondatokat mondanak, amiket mintha Martin Scorsese vagy Francis Ford Coppola talált volna ki.

Ha a szövegkörnyezetből kiragadjuk (és néha még úgy is, ha nem), gyakran olyan, mintha a kedvenc közszereplőink régi, hollywoodi, Oscar-díjas bűnügyi filmekből szavalnának fejből. Ezért most teszünk egy visszautasíthatatlan ajánlatot: az alábbi 15 kérdésben nemcsak azt tesztelheted, mennyire emlékszel a legjobb maffiafilmekre, de azt is, hogy mennyire ismered az országod vagy a városod vezetőit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.