Kicsi a medence, cserébe jó nagy a szaletli Mészáros Lőrinc titkos villájában

POLITIKA
2016 július 01., 15:27
comments 219

Google Maps-szel jártam körbe Mészáros Lőrinc a horvát sajtó és a hvg.hu közvetítésével megismert, eddig titkolt ingatlanját, az Ugljan szigetén található Villa Mariát.

Először is tisztázzuk, hol is található ez az Ugljan. Pont Zadar városával szemközt:

link Forrás

Maga a villa a Földközi-tenger menti népek ókor után emelt építményeihez képest akár csinosnak is mondható. Máshol inkább a semmi különös kategóriájába tartozna, bár a pálmafa kétségívül impozáns látványt nyújt az előkertben.

De forduljunk csak a tenger felé. Hopp, csak nem Mészáros Lőrinc az? Nem hiszem, túl kicsi a pocakja:

Az itt már hasasabb ál-Mészáros hadd bámuljon, mi bámuljuk inkább a tengert! Jobbkéz felé kis, beépített öböl, a ház előtt mini kikötő kisebb csónakoknak, szemben és balra nyíltabb tengerszakasz látható.

A kerítésen bekukucskálva láthatóvá válik a medence, amiben Mészáros a hátas vízilovát sem tudná megúsztatni. De minek is úsztatná abban, ha egyszer ott van egy vízilóköpésnyire az egész Adria?!

A gigaszaletli viszont kárpótol a törpemedencéért!

Odabent a kertben sok más csodás dolog is várja a legdinamikusabban növekedő magyar polgármestert és barátait. Például egy óriássakk. Óriássakk-figura méretű koromban semmire sem vágytam jobban! (Ez a kép nem a Google Mapsről, hanem a villát Mészárosnak eladó ingatlanos cég weboldaláról származik.)

Szintén a kert extrája a törpe kősivatag. Erre Kadhafi is csak a nyálát csorgatná, ha még élne!

(A tippért örök hálánk Zoltánnak.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.