Váratlanul előkerült Mészáros Lőrinc 700 milliós horvátországi villája

bűnügy
2016 július 01., 12:18
comments 380

A hvg.hu ír arról, hogy egy horvát lap, a zadarski.hr beszámolt a Barcelona játékosának, Ivan Rakiticnak a nyaralásáról. A lap információi szerint Rakitic a horvát tengerpartra utazott, és ott az NK Osijek tulajdonosának, Mészáros Lőrincnek a villájában szállt meg.

Kép: domusgradnja.com
photo_camera Kép: domusgradnja.com

A felcsúti polgármester és Orbán Viktor-közeli oligarcha vagyonnyilatkozatában szerepel ugyan egy Vir szigetén lévő ingatlan, de ez a villa nem ott, hanem Ugljan szigetén fekszik. A hvg.hu kereste Mészáros Lőrincet ezzel kapcsolatban, de még nem sikerült utolérniük.

A horvát lap arról is ír, hogy Mészárosnak egy luxusjachtja is van az egyik zadari kikötőben.

A lap számára viszont a Villa Maria építője megerősítette, hogy a tulajdonos Mészáros Lőrinc. Állítása szerint tavaly vették meg, 2,2 millió euróért, azaz mintegy 700 millió forintért. A kivitelező honlapján fotók is vannak az ingatlanról, ami a tengerparttól ötven méterre fekszik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.