Nyár, Pride, állatmesék és izlandi techno

ZENE
2016 július 01., 13:33
comments 39

Tényleg itt a nyár, fesztiválszezon van vagy mi. Ott a Volt Sopronban, a teljesen más végletet képviselő Tű Fokán Cserhátszentivánon és érezni, ahogy kiürül Budapest. Összeszedtük azért, amit találtunk, ha szerintetek kihagytunk valamit, írjatok kommentben.

Egy programot külön is ajánlunk: szombaton nyílik egy kiállítás Szőr/mentén címmel a Balatonnál, Szentbékkállán, a Pegazus fogadóban. Három művész, Nagy Gabriella festőművész, Kovách Gergő szobrászművész és Szöllősi Géza vizuális művész állít ki, a témájuk pedig az állatok. Ha valaki a Balaton-felvidéken járna, mindenképp érdemes benéznie.

Kovách Gergő: Együtt 2013
photo_camera Kovách Gergő: Együtt 2013

És akkor a többi program:

Péntek

Nagy Gabriella - Neonparádé
photo_camera Nagy Gabriella - Neonparádé

Szombat

Szöllősi Géza taccodermiája
photo_camera Szöllősi Géza taxidermiája

Vasárnap

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.