18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A legdögösebb sportriporter srácok

Média
2016 július 02., 10:41
comments 353

Kétévente nyáron mindig ugyanannak van szezonja. Nem, nem jelentős focitornának, hanem a képernyőre engedett nők kitárgyalásának és a kollektív nyálcsorgatásnak. Olyan cikkekkel, mint „A legdögösebb sportriporter csajok” nemcsak Magyarországon van tele az internet.

A 444 a „Nyitottak vagyunk” kampány jegyében, szeretne a legszexibb riporterhímek előtt tisztelegni.

Ifj. Knézy Jenő

Jenő pedigréjével nem csoda, hogy helye van a listán. Ez a szexi pasi, aki 2006 és 2012 között egymás után hétszer is első lett a Mr. Nyers Erőszak szépségversenyen, most a közmédia képernyőjéről nedvesíti a bugyikat. Ezek az igéző szemek és ez a tarkopasz fej kit ne csábítana el egy vad éjszakára, ahol talán még a lovaglópálca is előkerül...

Hajdú B. István

Sokan nem elégednek meg egy helyes pofival és egy formás popóval. Ők azok, akik nem Graziano Pellé miatt nézik az Európa-bajnokságot, hanem Pistiért, akinek csinos külseje értékes belsőt is takar. Sok szexbombához hasonlóan Pisti is a Komlósi Oktatási Stúdió csapatában tanulta, hogy kell csábosan belenézni a kamerába, kifogástalan szakértelmét pedig a 2011-es Prima Primissima díj is bizonyítja.

Mohay Bence

Végre sikerült megfejtenünk az egzotikus szépség Bence szexepiljét: azok az ajkak! Saját bevallása szerint Bence egészen kisgyermekkora óta erre a karrierre készült, és ezért az őszinteségért cserébe megérdemli, hogy mi is bevalljunk neki valamit a képernyő elől. Mit szólnál valamivel kevesebb ruhához a képernyőn? Isten elleni vétek elrejteni azt az impozáns mellszerkezetet!

Gundel Takács Gábor

Hamiskás mosoly? Pipa! Haláli duma? Pipa! Egy újabb szexbomba? Naná, hogy pipa! Gundi igazi mindenevő, aki nemcsak sportközvetítéset vállal, hanem az Eurovíziótól a Maradj Talponig gyakorlatilag mindent. Vajon elvállalna egy érte rajongó tévénézőt is? Elnézést, az ő képeit nézve könnyen elcsöppen a nyál és kalandozik el a fantázia. Te szexi dög, te!

Székely Dávid

Dávid is a szépségversenyek világából érkezett a kommentátori állásba: 2008-ban első udvarhölgy volt a Mr. Alpok-Adria választáson. Innentől kezdve nyilvánvaló volt, hogy Dávidot a jóisten is arra teremtette, hogy tévénézők milliói tárgyiasítsák szexuálisan. Egy, a közmédia ügyeire rálátó forrásunk szerint Dávidot sokan már túlzásnak tartják az MTVA-nál, különösen amióta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság azt követeli, hogy bármikor bukkan fel a képernyőn, tegyék ki mellé a 18-as karikát is.

Héder Barna

Ki mondta, hogy egy 50 feletti pasi nem lehet mutatós? Aki egyszer Wales tőrvívő bajnoka volt, mint Barna, az a korral csak nemesedik, de cseppet sem lesz kevésbé csinos. Az egykori Telesport-sztár ma már kifogástalan modorú úriember, akinek bátor szemüvegkereteit Olaszországtól a magyar hálószobákig sokan bámulják sóhajtozva. Vajon a 2018-as vébére még dögösebb lesz?

Szente Vajk

Vajk nem főállású sportriporter, de egyrészt a 2016-os Európa-bajnokságon ebben a szerepben is maradéktalanul bizonyított, másrészt az ő huncut, kisfiús bája egyszerűen lehagyhatatlan egy ilyen listáról. 15 millió magyar irigyli hetek óta Erdélyi “Tilda” Tímeát, amiért a stúdióba indulás előtt ő igazíthatja meg Vajk csokornyakkendőjét, és adhat neki két csattanós búcsúpuszit.

Molnár Mátyás

Mmmmmmmmmmmmmatyi… Az idei nyár slágerhashtage valójában nem a #csakegyutt, hanem a #csakmatyival. Szinte izzott a köztévé képernyője, amikor a párizsi és milánói kifutók helyett a budapesti izgalmakat választó Matyi bejelentkezett az események legközepéből. Csak az volt érthetetlen, hogy miért nem falatnyi fecskében és egy semmi kis felsőben közvetített, mint az időjós hölgyek.

Hegedűs Henrik

Ki ne fantáziálna arról, hogy meztelenül fekszik egy hatalmas ágyban, amikor egy erős férfikar megragadja, odahúzza mellkasára, és a fülébe súg: „kicsim, Guttmann Béla edzői karrierjéről mindent tudsz, de azt meséltem már neked, hogy az 1919/20-as szezonban mekkorát alakított az MTK mezében? Utána folytathatjuk a pozíciós játékot!” Az ilyen fantáziálás közben pedig a legjobb Henrikre gondolni.

Horti Gábor

Gabit sajnos az Eb kapcsán nem láthattuk a képernyőn. Talán attól féltek a közmédiánál, hogy ennyi szexuális töltet nem fér ki a katódsugárcsövön? Jó napot, ma már az nincs is a tévékben! Csak nem arról van szó, hogy valakinek odafent csípi a szemét, ha egy férfi nemcsak okos, szellemes és jártas a futballban, hanem veszettül vonzó is? Vagy ami még rosszabb: valami nőt kellett egy szexi férfi helyére ültetni?

Szavazz!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.