link Forrás

Több mint egy kapcsolat: egy film bejegyzett élettársi kapcsolatban élő vagy azt megkötni tervező LMBTQ-emberekkel

lmbtq
2016 július 02., 14:50

Miután a kormány egy hónapja megpróbálta kisemmizni egy törvényjavaslattal a bejegyzett élettársi kapcsolatot (amit csak a melegek köthetnek, házasság helyett), a Civil Művek Közművelődési Egyesület elhatározta, hogy filmet forgat bejegyzett élettársi kapcsolatban élő, vagy ezt megkötni tervező LMBTQ-emberekkel. Mint írják:

„A film befejezéséhez semmilyen forrás nem áll rendelkezésünkre. Ha fontosnak találja ügyünket, a film további forgatását itt tudja támogatni: 11708001-20555715-00000000”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.