Mészáros Lőrinc kedvenc verdájával vágtak fel a fiatal orosz titkosszolgálati tisztek

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Az orosz titkosszolgálat, az FSzB akadémiáján végeztek azok a fiatal tisztek, akik a lenti videón tömegesen, és kissé felvágósan vonulnak fel Moszkvában Mészáros Lőrinc kedvenc autójával, a Mercedes G osztályú terepjárójával. Az ifjú titkosszolgák-kémek egész sávokat zártak le, és láthatóan nagyon élvezték, hogy luxusterepjáróikkal kemény és félelemkeltő formációkban terrorizálhatják a városi lakosságot.

Egy csomóan fel voltak háborodva az interneten, ami azért durva, mert Moszkvában a luxusautós rongyrázás viszonylag megszokott dolog, ahogy a maffiaállamban való élet mindennapi jelei is.

Ennél is érdekesebb, hogy egy idősebb FSzB-tiszt a Kreml egyik hivatalos lapjában, a Komszomolszkaja Pravdában szidta a videón látható fiatal tiszteket: fel volt háborodva, hogy az ifjak, miután évekig a titkolózásról és az etikáról tanultak, ilyen látványosan arrogánsan lépjenek fel, és árulják el magukat. Az öreg tiszt szerint gyakorlatilag nagybetűs hazaárulók.

Alig néhány hete egy orosz oligarcha fia, Ruszlan Samszuarov hat rendőrautó elől húzott el Moszkvában G Mercijével, amit élőben közvetített az interneten. (RT)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.