A 444 cikkéről kérdeztek a német parlamentben

POLITIKA
2016 július 05., 18:47
comments 91

Magyari Péter kollégám két hete írt arról, hogy Brüsszel lassan egy éve vizsgálja, hogy leállítsa-e a paksi atomerőmű bővítését, és a magyar kormány abban bízik, hogy német közbenjárással át lehet tolni az Európai Bizottságon a beruházást, a magyar kormánynak pedig egy Moszkvában is befolyásos német üzletember és az EU német biztosa segíthetnek.

A Bundestagban most Sylvia Kotting-Uhl, a zöldek atomenergiai politikusa kérdezte írásban a német kormányt arról, hogy milyen információkkal bír Orbán és Öttinger, valamint Klaus Mangold között a paksi projekt és/vagy az EU állami támogatást érintő eljárását illetően, amiről a 444.hu június 21-én beszámolt.

A válasz diplomatikus: eszerint a német kormány tud a hivatkozott médiajelentésről a szóban forgó találkozó ügyében, de a keretet és a tartalmat illetően nem rendelkezik több adattal, mint amit a médiában lehet találni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.