Másfél millió forintot lopott a kecskeméti férfi – APRÓBAN

bűnügy
2016 július 05., 06:18
comments 84

2016. május 11-én este 9 táján a kecskeméti L. Róbertre rámosolygott a szerencse: a férfi valahogy bejutott a Malom Központ nevű belvárosi pláza emeletén felső szintjén lévő játékterem pénzváltó helyiségébe. Itt nagyjából másfél millió forintot, többségében aprópénzt, pakolt be két táskába, majd a parkolóházon keresztül távozott.

A két táskányi apró olyan nehéz volt, hogy az egyik táskát L. inkább a plázában hagyta.

Végül csak az egyik, 50 kilós táskát vitte magával.

link Forrás

Július 1-jén a kecskeméti rendőrség a nyomozásban begyűjtött adatok alapján otthonában őrizetbe vette L-t, akit még a pláza parkolójában lévő biztonsági kamera is felvett. L. bevallotta tettét, elismerte azt is, hogy a második táskát azért hagyta hátra, mert baromi nehéz volt.

Lopás miatt indult eljárás a férfi ellen. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.