Összeszarták a gecis játszóteret

bűnügy
2016 július 05., 13:52
comments 139

Talán emlékeznek a ferencvárosi cicás játszótér (Markusovszky tér) szomorú esetére, mikor is valaki Onán istentelen bűnébe esett egy mászóka tetején. Még az önkormányzat is tárgyalta a szenzációs esetet.

photo_camera A Markusovszky téri játszótér még szilánkos ablakkal.

A játszótér azóta is mostoha körülmények között tengeti mindennapjait. Enyészik, bűzlik, sorvad, rohad. Olyan az egész, mint egy nagy hepatitiszelosztó központ.

Egy hete váratlanul lezárták a legendás mászókát, mármint körbetekerték néhány szalaggal. Az a hír terjedt el, hogy egy gyerek leesett róla, azért kellett használaton kívül helyezni a csúszdával és mászófallal is rendelkező tornyot.

Erre ma olyan történt, amitől még a spermás játszótér higéniáján megedződött szülők kezéből is kiesett a homokozólapát. A mászóka hengeres csúszdájából kicsusszant egy kék nadrág, amit egy szép adag megszáradt fekália követett.

Egy önkormányzatnál dolgozó forrásunk arról számolt be, hogy már egy hete érkezett bejelentés a súlyos szarhelyzetről. Az önkormányzat azonnal cselekedett, és embereivel szarostul, nadrágostul szolgálaton kívül helyezte a bűzlő mászókát. A probléma úgy tűnt ezzel meg van oldva, de arra senki nem számított, hogy a szar később utat tör magának.

Mutassanak még egy ilyen családbarát helyet!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.