A legjobb valóságshow: kövesd élőben a lazacokra vadászó medvéket

ÁLLAT
2016 július 06., 11:05
comments 176

Az alaszkai Katmai Nemzeti Park remek lakóhely a medvék számára. Ezt onnan is lehet tudni, hogy évek óta megy innen egy élő webkamera, amin végig lehet követni, ahogy a lazacvonulási szezon idejére a folyó mellé költöznek a medvék.

link Forrás

A kamerát idén is bekapcsolták, most indult el a negyedik évad. A napenergiával és szélerőművekkel működő kamerarendszernek köszönhetően napi 24 órában lesz közvetítés, igaz, ez még nem garantálja, hogy mindig találunk is ott majd medvéket. Viszont mivel több száz medve él a környéken, jó eséllyel előbb-utóbb felbukkan majd valaki.

A videóhoz mindenféle tartalmak is társulnak az explore.org oldalon, ahol egyrészt mindennap versenyt hirdetnek a legjobb képernyőfotókat készítők számára, másrészt lehet a parkőröket is kérdezni a medvékről. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.