Portik-Rogán közös képet posztolt Juhász Péter

2016 július 6., szerda 8:54
239

Juhász Péter, az Együtt politikusa akkora hévvel üti a Rogán-Portik ügyet, hogy még egy felhívást is meghirdetett azok felé, akik bármilyen képi vagy szöveges bizonyítékkal rendelkeznek a politikus és a bűnöző kapcsolatáról.


Juhász azt kérte követőitől, küldjenek neki bármit, ami segíthet: így eshetett be a postaládába az az első látásra egy videóból kivágott képkocka, amin Portik Tamás mögött feltűnik a kommunikációs miniszter sziluettje is. Ez persze nem bizonyíték arra, hogy ők ketten ismerik egymást - a kép simán lehet a fatális véletlen műve is.

Portik Tamás a bíróság előtt azt vallotta, hogy személyesen szállított le - Pápa Marianne, Habony Árpád nagynénje nevében - tízmillió forintnak megfelelő kenőpénzt az akkor még polgármesterként dolgozó Rogánnak.

A politikus keze alatt működő Miniszterelnöki Kabinetiroda ezt közleményben cáfolta, és azt írták, hogy "Rogán Antal soha, sehol nem találkozott Portik Tamással, se házibulin, se máshol (...)"

Rogán nem vett részt az első szembesítésen, de a pártja azt ígérte, hogy a következő alkalommal már jelen lesz a tárgyalóteremben. Az ügyben már nyomoz a főügyészség.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt