Portik-Rogán közös képet posztolt Juhász Péter

bűnügy
2016 július 06., 08:54
comments 231

Juhász Péter, az Együtt politikusa akkora hévvel üti a Rogán-Portik ügyet, hogy még egy felhívást is meghirdetett azok felé, akik bármilyen képi vagy szöveges bizonyítékkal rendelkeznek a politikus és a bűnöző kapcsolatáról.

link Forrás

Juhász azt kérte követőitől, küldjenek neki bármit, ami segíthet: így eshetett be a postaládába az az első látásra egy videóból kivágott képkocka, amin Portik Tamás mögött feltűnik a kommunikációs miniszter sziluettje is. Ez persze nem bizonyíték arra, hogy ők ketten ismerik egymást - a kép simán lehet a fatális véletlen műve is.

Portik Tamás a bíróság előtt azt vallotta, hogy személyesen szállított le - Pápa Marianne, Habony Árpád nagynénje nevében - tízmillió forintnak megfelelő kenőpénzt az akkor még polgármesterként dolgozó Rogánnak.

A politikus keze alatt működő Miniszterelnöki Kabinetiroda ezt közleményben cáfolta, és azt írták, hogy "Rogán Antal soha, sehol nem találkozott Portik Tamással, se házibulin, se máshol (...)"

Rogán nem vett részt az első szembesítésen, de a pártja azt ígérte, hogy a következő alkalommal már jelen lesz a tárgyalóteremben. Az ügyben már nyomoz a főügyészség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.