A fideszeseknek nem tetszik a fideszes revolvermédia

Média
2016 július 07., 06:22
comments 94

"Nincs kegyelem", illetve "Kompromat-korszak" címmel számol be a mai Heti Válasz a kormányzati bulvármédia közelmúltbeli hőstetteiről, amikor a magyar sajtóban eddig szokatlan módon kifejezetten nemtelen eszközökkel támadtak lejáratni kívánt közéleti figurákra, a Fidesz-közeli Spéder Zoltántól a Jobbik-közeli Volner Jánoson át az MSZP-közeli Tóbiás Józsefig, illetve feleségéig.

A cikk bemutatja a kormánybulvár-ipari törzskart, aminek a Ripost, a Lokál és a 888 mellett mostanra tagja lett a frissen kinevezett György Bence vezetésével "helyes irányba állított" Origo és a vajnaizált TV2, is, majd közli, hogy mindez a fideszeseknek sem feltétlenül tetszik, illetve hogy "hányinger".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.